سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ۱۸:۱۷
 

توصیه‌های بهداشتی برای مادر شیرده مبتلای قطعی و یا مشکوک به کرونا

تغذیه موثر در راستای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس

چکیده­ای از نکات تغذیه‌­ای موثر در راستای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس

·       جهت پیشگیری از کاهش عملکرد سیستم ایمنی، از رژیم های پرچرب و سرخ کردنی پرهیز گردد ( اسیدهای چرب ترانس که در غذاهای سرخ شده افزایش می­یابد سبب تضعیف سیستم ایمنی می­گردد).

·       جهت پیشگیری از کاهش عملکرد سیستم ایمنی، دریافت قندها و شیرینی­‌ها (حتی خرما و کشمش به مقدار زیاد) بایستی محدود شود.

·       به دلیل ارتباط منیزیم دریافتی و عفونت­های ویروسی، توصیه می شود دریافت منیزیم از منابع غذایی آن از قبیل دانه­‌ها، مغزها، حبوبات و غلات کامل به مقدار کافی در برنامه غذایی استفاده گردد.

·       استفاده از ترکیبات غذایی پره­بیوتیک (موز، سیر، پیاز، مارچوبه، غلات کامل یا سبوسدار مانند گندم، جو دوسر) یا غنی از پروبیوتیک (ماست پروبیوتیک، کفیر) برای کنترل عفونت­های تنفسی می­تواند کمک کننده باشد.

·       دریافت روزانه منابع غنی از روی (گوشتها به ویژه مرغ، سفیده تخم مرغ، گندم، غلات سبوسدار) به منظور تقویت سیستم ایمنی مفید است؛ درصورت عدم دریافت منابع غذایی، مکمل خوراکی روی (Zinc) توصیه می­شود. 

·       به منظور حفظ وضعیت گازهای تنفسی و پیشگیری از احتمال افت پتاسیم خون در ابتلا به کرونا، دریافت میوه­‌ها (کیوی، آلو، پرتقال، انار، توت فرنگی) و سبزی­‌های پرپتاسیم (گوجه، هویج) توصیه میشود.

فرنوش رشیدی

کارشناس ارشد تغذیه طب صنعتی

بهداشت و درمان نفت تهران