به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت ودرمان نفت تهران، دکتر علی جزایری با اعلام این مطلب افزود: باتوجه به اهمیت نقش تغذیه ، حضورکارشناسان تغذیه در روند درمان بیماران اهمیت بیشتری یافته است.<br> وی با ارایه گزارش عملکرد کارشناسان تغذیه در سال 97 گفت: ویزیت روزانه و ارائه مشاوره تغذیه به بیماران بستری ، تبادل نظر با پزشکان معالج درخصوص ارائه رژیم های مناسب جهت بیماران بستری و ارائه آموزش های تغذیه ای به مراجعین بیمارستان درکلاس هفتگی دیابت در این سال به خوبی انجام شد.<br> جزایری یاد آور شد: حضور فعال کارشناسان تغذیه در نمایشگاه های هفته سلامت، هفته دفاع مقدس و اردوی های جهادی سازمان بهداشت و درمان نفت، شرکت در انجام معاینات دوره ای مدیران صنعت نفت وارائه مشاوره تغذیه ورژیم درمانی درکلینیک تغذیه بیمارستان از دیگر اقدامات واحد تغذیه است.<br> شرکت در جلسات کمیته سلامت و پیگیری مصوبات تغذیه ای ، ارایه کنفرانس های تغذیه جهت پزشکان، پرستاران، پرسنل و همراهان بیمار، آموزش کارآموزی بالینی واحدهای رژیم درمانی جهت دانشجویان تغذیه ، حضور فعال کارشناسان تغذیه در تدوین سند بهبود تغذیه کارکنان صنعت نفت نیز در سال 97 پیگیری شد <br> به گفته دکتر جزایری ، حضور فعال کارشناسان تغذیه در جلسات مربوط به رستوران دوستدار سلامت، تهیه و به روز رسانی پنفلت های تغذیه ای جهت بیماران و مراجعین کلینیک تغذیه،تهیه ، تنظیم و نظارت بر برنامه های غذایی بیمارستان و نظارت بر فرایندهای تهیه و طبخ غذای بیمارستان نیز به طور مرتب و مداوم انجام می شود و نقش مهمی در سلامتی کارکنان دارد.<br> <br> وی خاطرنشان کرد: کارشناسان تغذیه بهداشت ودرمان نفت تهران در دوره های مدون بازآموزی تغذیه وزارت بهداشت و درمان حضور یافتند و پیگیر اجرای کلیه مصوبات اعتباربخشی بیمارستانی مربوط به رژیم غذایی بیماران شدند که بسیار حایز اهمیت است.<br>